Kao visokoobrazovna ustanova Veleučilište Velika Gorica provodi stručne studije te se prilagođavaju potrebama današnjeg tržišta, vodeći računa da studenti tijekom studiranja dobiju potrebno teorijsko i praktično znanje koje će im osigurati lakše zapošljavanje na tržištu rada. Cilj je da ta znanja, koja kroz svoj studij studenti stječu, budu primjerena najnovijim spoznajama i tehnologijama današnjeg svijeta znanosti i struke.''

Smanjivanje velikog broja studenata po pojedinim studijima i stavljanje studenata u centar obrazovnog sustava, uvođenje fleksibilnih studijskih programa te njihovo prilagođavanje stvarnim potrebama u gospodarstvu, kao i mnoštvo drugih noviteta, smisao je i vodilja po kojoj Veleučilište Velika Gorica razvija svoj nastavni proces.

www.vvg.hrComputer Service počinje sa radom 01.04.1991. godine u Đurđevcu, te se kontinuirano i uspješno razvija i proširuje.

Trenutno je 9 zaposlenih (VSS, VŠS, SSS) i to različitih struka vezanih uz informatiku.
(ing. elektrotehnike, informatičari, elektroničari, itd.)

U dosadašnjem radu je isporučeno i instalirano više tisuća sistema, a programe Computer Service-a koriste nekoliko stotina korisnika u različitim granama lokalne uprave, zdravstvu i gospodarstvu.

www.computer-service.hr


M SAN Grupa je privatna tvrtka osnovana 1995. godine. Nakon četiri godine kontinuiranog rasta i širenja, M SAN Grupa je u 1999. godini preuzela vodeću poziciju na popisu najvećih IT kompanija na hrvatskom tržištu, koju od tada drži. U lipnju 2007. M SAN Grupa transformirala se iz društva s ograničenom odgovornošću u dioničko društvo. Naš core business je distribucija računalnog hardvera, softvera, te potrošačke elektronike.  2007. godine M SAN Grupa nastavila je rasti i širiti se u regiji, sa željom da ojača svoju poziciju kao najbolji distributer na regionalnom IT & CE tržištu u 2008. 

M SAN Grupa kontinuirano ulaže u svoju organizacijsku i fizičku infrastrukturu kako bi omogućila svoj planirani rast. Kompanija je od osnutka zadržavala sav profit i reinvestirala ga u financiranje daljnjeg rasta. M SAN Grupa je tijekom proteklih pet godina u razvoj poslovanja i infrastrukture uložila 60 milijuna eura.


www.msan.hr


POS Sector je brend u vlasništvu Luna.Com d.o.o., IT firme osnovane 2002.g. Luna.Com je softverska firma koja se isključivo bavi izradom softverskih i web rješenja. Upravo iz iskustava izrade softvera i unikatnih web rješenja nastao je i brend POS Sector.


www.pos-sector.com


Osnovna djelatnost je proizvodnja GSM i GPS bazirane opreme te nuđenje telematičkih usluga. Oskando je započeo s radom 1995. godine kao tvrtka za razvoj hardvera sa četiri zaposlenika. Tvrtka je započela nuditi integrirani softver i telematska rješenja nakon što je Ambient Sound Investments postao glavni ulagač u Oskando u 2006. godini.

www.oskando.ee/